fbpx

Asociația Industriei Lemnului – Prolemn are plăcerea de a vă invita anul acesta la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM.

Industria de prelucrare a lemnului este veriga cheie în lanțul valoric care leagă pădurile gestionate durabil de produsele minunate din lemn care ne îmbogățesc viața, inclusiv mobilierul. Descoperiți o industrie fascinantă, cu o contribuție semnificativă la economia națională și un impact social major, care pune în valoare „aurul verde” al pădurilor și contribuie la obiectivele pe linie de combatere a schimbărilor climatice ale Pactului Verde European.

Asociația Industriei Lemnului – Prolemn este anul acesta partener al Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și accesorii BIFE-SIM.

Vizitați-ne la stand:
📅 21 – 24 septembrie
📍 Pavilion B2, ROMEXPO

Nu ratați conferința GREEN INDUSTRY (ed. a II-a), organizată în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrii a României și Romexpo, pe 21 septembrie, ora 10:00, în sala de conferințe din pavilionul B2: aducem laolaltă pentru factorii de decizie, mediul economic și mediul academic și universitar pentru un dialog consistent despre politici publice în sectorul pădure-lemn bazate pe dovezi și țintite pe agenda reală a sectorului (mai multe detalii în curând). Vă așteptăm!